Over ons

VAN POEL DES VERDERFS TOT LUXE SUITES

Het mooiste hotel van Haarlem: Boutique Hotel ’t Vosje

Na 400 jaar is Boutique Hotel ’t Vosje in oude luister hersteld. Waar vroeger reizigers zich na een lange voetreis ontspanden in de herberg kan men tegenwoordig zorgeloos genieten in luxueuze en klassieke stijl. De vier ruime kamers - sfeervol en onder architectuur gerenoveerd - en de zeer riante buitenruimte staan hiervoor garant. Alle kamers zijn voorzien van douche met lichttherapie en massagestralen. De suites hebben bovendien een ligbad. Voorts zijn de kamers uiteraard van alle gemakken voorzien. Boutique Hotel ’t Vosje is gelegen aan de rand van de Haarlemmerhout en op korte afstand van het centrum van Haarlem. De zee, het strand bij Bloemendaal en Zandvoort en het prachtige duingebied van Noord-Holland liggen binnen handbereik middels de fietsen die u bij ons kunt huren. U kunt bij ons gratis parkeren op eigen terrein.

Onze suites

Het mooiste hotel van Haarlem: Boutique Hotel 't Vosje

De luxe suites van Boutique Hotel ‘t Vosje zijn bijzonder en ruim en hebben elk een eigen karakter. Wie in Haarlem wil overnachten, hoeft niet verder te zoeken. Boutique Hotel ‘t Vosje is ideaal voor een bijzondere overnachting, een luxe weekendje weg of een comfortabel zakelijk verblijf in Haarlem.

De suites hebben alles wat een hotelovernachting tot een belevenis maakt. Alle luxe en comfort denkbaar en het bijzonder stijlvolle design van de Nijmeegse architect Ben Slothouber. Ontspan, werk, geniet, in bad of op bed.

WE HETEN U VAN HARTE WELKOM

Kom genieten!

Boutique Hotel 't Vosje beschikt over 4 unieke sfeervolle suites elk voorzien van een grote regendouche met rugmassage en kleurentherapie. Alle suites hebben zowel binnen als buiten een eigen eetgelegenheid. Wilt u nog meer genieten? De Royal/Executive Suite en de Superior Suite hebben elk een eigen zitgedeelte en heerlijk ligbad.